+ ще 222 громади!

Ремонт дорожнього покриття на провулку Андріївський

Дорожня покриття на провулку Андріївський знаходиться в аварійному стані. Трафік транспорту дуже напружений . Автівки , оминаючи нескінченні ями , їздять по тратуарах. По яких діти ходять до школи.

Флейшеру Є.Е.
м. Слов’янськ

Ваша електронна петиція розглянута Слов’янською міською радою.
По факту розгляду повідомляємо, що у відповідності до Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Слов’янській міській раді в новій редакції, затвердженого рішенням Слов’янської міської ради від 15.02.2017 № 12-ХХ-7, електронні петиції розглядаються на профільних комісіях. Вашу електронну петицію з питання ремонту дороги по пров. Андріївський планувалося розглянути на засіданні постійної комісії міської ради з питань комунальної власності та міського господарства у березні місяці поточного року. У зв’язку із запровадженням в Україні тритижневого карантину та низки інших заходів з протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 засідання комісії відтерміновано. Про дату та час розгляду електронної петиції з питання ремонту дороги по пров. Андріївський на засіданні постійної комісії міської ради з питань комунальної власності та міського господарства Вам буде повідомлено додатково.

Міський голова В.М. Лях

Башкаєв В.Г.
2-01-78

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 254 особи з 250 необхідних.

Флейшер Євген Едуардович

24 лютого 2020 р.