Новий атракціон замість старого "Колеса огляду"

На території парку "Шовковичний" встановлений атракціон "Колесо огляду". Конструкція вже дуже давно не працює і відновити його вже не має сенсу. За останні роки реконструкція парку привела його загальний вид до більш сучасного, в який приємно заходити та проводити свій час. Проте сама конструкція старого атракціону виглядає не естетично та щодо цього в мене виникло наступні побажання:
1. Розробити план/проект, згідно якого можна буде в цивілізований спосіб демонтувати його (розпиляти).
2. Наступним кроком вважаю за потрібне здати його на металобрухт.
3. Від виручених коштів придбати будь-який атракціон (можна буде в подальшому на офіційному сайті Слов'янської міської ради провести опитування) на території парку "Шовковичний". Якщо виручених коштів не буде вистачати, то вкласти ці кошти саме в реконструкцію території під самим колесом. Створити зону відпочинку.
У висновку я хочу довести думку, що наразі у парку встановлений старий, не працюючий і місцями небезпечний атракціон, який реально відремонтувати не можливо (це дуже затратно). Оскільки подальшу долю цього колеса не вирішено, прошу розглянути саме таку пропозицію. Це буде позитивним кроком у розвитку нашого міста.

Станом на 11 серпня петицію підписали 142 особи з 250 необхідних.

БРАСЛАВСЬКИЙ ДМИТРО ВАЛЕРІЙОВИЧ

18 червня 2020 р.

До кінця збору підписів залишилось: