+ ще 252 громади!

Установка светофора на перекрестке ул.Ва ильевская и ул.Университетская.

Прошу проголосовать за установку светофора на перекрестке ул.Васильнвская ул.Университетская! Этот перекресток уже называют "заколдованным", т.к. количество аварий особенно за последнее время пугает не только водителей,но и пешеходов.К примеру 21.06.2020 - произошло ДТП,столкнулись автомобиль и мопед.Водитель мопеда пострадал.28.06.2020г - произошло очередное ДТП.Инкассаторский автомобиль двигался по улице Университетской (второстепенная) и не уступил дорогу автомобилю ВАЗ.
Прошу всех неравнодушных подписать петицию!!!

Підгірна А.М.
м. Слов’янськ

Ваша електронна петиція розглянута Слов’янською міською радою.
По факту розгляду повідомляємо, що у відповідності до Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Слов’янській міській раді в новій редакції, затвердженого рішенням Слов’янської міської ради від 25.07.2019 №25-LХVII-7 «Про затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Слов’янській міській раді в новій редакції», електронні петиції розглядаються на профільних комісіях. В зв’язку із введення обмежувальних заходів, спрямованих на запобігання поширенню респіраторної хвороби COVID-19, відсутня можливість організувати роботу постійної комісії міської ради з питань комунальної власності та міського господарства у передбачений термін. Про дату та час розгляду електронної петиції, розміщеної на офіційному веб-сайті Слов’янської міської ради 02.07.2020р., щодо необхідності встановленням світлофору на перехресті вул. Університетська - вул. Василівська на засіданні постійної комісії міської ради з питань комунальної власності та міського господарства Вам буде повідомлено додатково.

Міський голова В.М. Лях

Башкаєв В.Г.
2-01-78

Петицію підписали 253 особи з 250 необхідних.

Подгорна Алла Михайлівна

2 липня 2020 р.