Відміна дистанційної освіти

Прошу відмінити дистанційну освіту для учнів м. Слов'янськ! На даний час відсоток хворих дітей у школах не вищій ніж у попередні роки коли не було COVID-19. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СоV-2», на території регіону (адміністративно-територіальної одиниці), на якій установлено “помаранчевий” рівень епідемічної небезпеки, додатково до протиепідемічних обмежень, передбачених для “зеленого” та “жовтого” рівня епідемічної небезпеки, забороняється: відвідування закладів освіти здобувачами освіти групами кількістю більш як 20 осіб, крім закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти. Школи міста відносяться саме до загальної середньої освіти. При цьому рекомендаційний лист Міністерства освіти і науки надає тільки рекомендації, а не зобов'язує застосовувати дистанційне навчання. Діти повинні здобувати знання у колективі з професійними вчителями для досягнення успіхів!

ОСВІТА

Станом на 31 жовтня петицію підписали 243 особи з 250 необхідних.

Галашко Елизавета Александровна

16 жовтня 2020 р.

До кінця збору підписів залишилось: