Продовження тролейбусного маршруту №2 до залізничної станції "Слов'янський курорт"

Для створення більш зручного та комфортного користування залізничним транспортом жителів та гостей Слов'янська, звертаючи увагу на те ,що частина пасажирських та швидкісних поїздів прямують без заходу на залізничну станцію "Слов'янськ" продовжити тролейбусний маршрут №2 до кінцевої зупинки ""Слов'янський курорт".

Задирака І.Г.

zadyraka89@gmail.com

Ваша петиція з питання необхідності внесення змін до схеми руху тролейбусного маршруту № 2 «Залізничний вокзал – Словкурорт» шляхом продовження його до залізничної станції Слов'янський курорт, розміщена на веб-сайті Єдиної системи місцевих електронних петицій 21 січня 2021 року, відповідно до рішення Слов'янської міської ради від 25.07.2019 року № 25-LХVІІ-7 «Про затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Слов'янській міській раді в новій редакції» 15.02.2021 року розглянута на засіданні постійної комісії міської ради з питань комунальної власності та міського господарства (на яку Вас було запрошено листом від 11.02.2021 № 1-З-507-14).
Комісією вирішено рекомендувати виконавчому комітету Слов'янської міської ради підтримати петицію щодо внесення змін до схеми руху тролейбусного маршруту № 2 «Залізничний вокзал – Словкурорт» шляхом подовження його до залізничної станції Слов'янський курорт.

Проект рішення про розгляд Вашої петиції буде винесено на розгляд виконавчим комітетом Слов'янської міської ради з урахуванням вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Міський голова В.М. Лях

Макієнко Римма Вікторівна
66-41-31

Петицію підписали 263 особи з 250 необхідних.

Задирака Ирина Григорiвна

21 січня 2021 р.