Депутати, час працювати!

12 квітня 2014 року під керівництвом кремлівських ляльководів бойовиками було захоплено місто Слов’янськ. Три жахливі місяці окупації, жертви з боку цивільних громадян, загибель десятків українських військових, руйнування інфраструктури міста.

Знадобилось багато зусиль, щоб вдихнути життя у постраждалий від війни Слов’янськ. Завдяки спільним зусиллям через деякий час вже можна було з впевненістю сказати, що місто житиме. Що Слов’янськ – це Україна! Всі ці післявоєнні роки мирний Слов’янськ важко, але крок за кроком рухався вперед!

Нещодавно відбулися місцеві вибори. Переважна більшість громадян віддали свій голос за Вадима Ляха. Який ще повинні отримати посил від жителів його сьогоднішні опоненти?

Незважаючи на різні політичні погляди, амбіції, образи фракції «Опозиційний блок», «Слуга народу» та «Європейська солідарність» намагаються працювати на благо громади.

Проте діяльність фракцій «ОПЗЖ», «Мир і розвиток», «Наш край», які вступили у змову, направлена на умисне загострення ситуації у місті, створення політичної кризи.

Саме купка місцевих і заїжджих політиків, які програли вибори міського голови, але увійшли до складу ради як депутати, переслідуючи свої особисті інтереси, намагаються зруйнувати підвалини місцевого самоврядування у Слов’янську, зазіхають на демократичні перетворення останніх років та під видом боротьби за справедливість намагаються перерозподілити бюджетні кошти у підконтрольні собі сфери.

Сьогодні Слов’янськ - єдине місто в Донецькій області, де не прийнято бюджет на 2021 рік.

Якщо фракції «ОПЗЖ», «Мир і розвиток», «Наш край» і надалі будуть умисно сприяти загостренню політичної ситуації у місті, продовжать практику прийняття неправомірних рішень, буде відсутнє розуміння щодо необхідності конструктивних дій задля збереження та розвитку міста, реального захисту інтересів жителів громади, пропоную органам місцевого самоврядування, громадськості, засобам масової інформації:

- направити листи до Служби безпеки України та інших силових структур щодо перевірки відповідності дій керівників та депутатів фракцій «ОПЗЖ», «Мир і розвиток», «Наш край» законодавству та національним інтересам України, перевірки публічних фактів українофобського та антидержавного характеру;

- Направити листи до центральних органів управління партій «ОПЗЖ», «Мир і розвиток», «Наш край» щодо розгляду питання про відкликання депутатів, які намагаються узурпувати повноваження міського голови та створюють політичну кризу в місті;

- не розміщувати ЗМІ замовні статті від партій «ОПЗЖ», «Мир і розвиток», «Наш край». Це брудний заробіток та співучасть у ганебних діях проти нашої громади;

- як крайня міра - направити листи або петицію до Президента України як гаранта Конституції про вивчення ситуації та створення в м. Слов’янську військово-цивільної адміністрації.

На кожному з нас лежить відповідальність за майбутнє нашого міста, майбутнє України.

Слов’янськ – це Україна! Слава Україні!

ІНШІ

Станом на 16 квітня петицію підписали 41 особа з 250 необхідних.

Привольний Андрій Сергійович

15 лютого 2021 р.

До кінця збору підписів залишилось: