Повернути автобуси на привокзальну площу Стрийського залізничного вокзалу, вул. Вокзальна, 7

Через незручність добирання на окраїну міста, вул. Багряного, просимо повернути автобуси на привокзальну площу Стрийського залізничного вокзалу, вул. Вокзальна, 7. Можливість доїзду з/від залізнодорожного вокзалу значно упрощує питання транспортного сполучення жителям міста та іншим подорожуючим.

Розглянувши петицію щодо повернення автобусів на привокзальну площу Стрийського залізничного вокзалу інформуємо, що рух пасажирського транспорту загального користування по м. Стрию знаходиться на постійному контролі в Стрийському міськвиконкомі, а саме станом на сьогодні найбільш зосереджена увага по облаштуванню кільця при виїзді з АС №3 на вул. Об'їзна. Після завершення робіт по облаштуванню кільця по вул. Об'їзна буде оновлена та винесена на обговорення депутатів схема руху пасажирських перевезень по м. Стрию для всіх перевізників з подальшим затвердженням на засідання Стрийського МВК для забезпечення виконання належних обсягів пасажиро перевезень по місту в т. ч. і через залізничний вокзал.

З повагою,
Перший заступник міського голови
Роман Маланій

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 162 особи з 150 необхідних.

Кухтанич Ірина Ігорівна

20 грудня 2019 р.