Приведення до ладу Площі Незалежності

Пропоную привести до ладу Площу Незалежності
Площа Незалежності - центральна площа, можна сказати, обличчя нашого міста.
Я вважаю неприпустимим той ганебний стан в якому вона зараз перебуває.
Старі бетонні плити провалилися, місцями навіть розкришилися, а біля Соборної стирчить метровий шмат арматури.
До того ж заміни потребують прапори. Вони виглядають, вибачте, як ганчірки і викликають не гордість за свою країну і місто, а відчуття жалю і сорому.
Невже в Сумах закінчилися прапори?
Я розумію, що капітальний ремонт потребує великих коштів, яких в бюджеті на цей рік швидше за все нема, проте ці гроші можна виділити принаймні в наступному році. А поки що хоча б замінити прапори і прибрати арматуру.
З повагою, громадянин міста Суми Россахацький Денис.

Шановний Денисе Володимировичу!

Згідно розміщеної на порталі «Єдина система місцевих петицій» електронної петиції від 27 серпня 2018 року щодо проведення капітального ремонту площі Незалежності в місті Суми повідомляємо наступне.
В структурі виконавчого комітету Сумської міської ради існує фахове будівельне управління, яке відповідно до п. 3.2.4. рішення Сумської міської ради від 30.03.2016 року №528-МР «Про Положення про управління капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради» здійснює повноваження замовника послуг з утримання, поточного та капітального ремонтів, реконструкції та нового будівництва об’єктів дорожнього господарства комунальної форми власності. Формує титульні списки по вказаним напрямкам робіт, попередньо погоджуючи їх із постійною комісією з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, енергозбереження, транспорту та зв’язку Сумської міської ради, а також з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг, регуляторної політики Сумської міської ради.
Враховуючи вищезазначене, при формуванні проекту титульного списку капітальних ремонтів об’єктів благоустрою міста Суми управлінням капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради буде включено об’єкт будівництва: «Капітальний ремонт площі Незалежності».
Капітальний ремонт площі Незалежності в місті Суми буде здійснено при затвердженні необхідного обсягу фінансування будівельних робіт комісіями з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, енергозбереження, транспорту та зв’язку Сумської міської ради, та планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг, регуляторної політики Сумської міської ради.

Петицію підписали 256 осіб з 250 необхідних.

РОССАХАЦЬКИЙ ДЕНИС ВОЛОДИМИРОВИЧ

17 липня 2018 р.