пішохідна та вело доріжка від ТЦ"Мануфактура" до вул. Прокоф"єва

На сьогоднішній день доріжка знаходиться в жахливому стані: відсутнє асфальтне покриття, ями, вибоїни, доріжка не освітлюється, над доріжкою старі дерева в аварійному стані. Дана доріжка сполучає спальний район вулиць Прокоф"єва та СКД з центром міста, тому нею користується більша частина мешканців цього району.
Необхідно зробити пішохідну та вело доріжку з освітленням для безпечного пересування мешканців цього району.
Також необхідно очистити дану доріжку від аварійних дерев.

Ваша електронна петиція, розміщена на порталі «Єдина система місцевих петицій», щодо улаштування пішохідної та велосипедної доріжки від ТЦ «Мануфактура» до вул. Прокоф’єва розглянута в департаменті інфраструктури міста Сумської міської ради.
Повідомляємо, що видатки на вказані у Вашій петиції заходи міським бюджетом м. Суми на поточний рік не передбачені.
З метою організації ремонту цього об’єкту, департаментом інфраструктури міста направлено пропозиції щодо включення до проекту міського бюджету на наступний рік фінансування цього заходу в межах видатків, передбачених на ремонт об’єктів благоустрою міста.
При забезпеченні відповідного фінансування, виконання робіт по улаштуванню пішохідної та велосипедної доріжки від ТЦ «Мануфактура» до вул. Прокоф’єва буде включено до плану відновлювальних заходів на об’єктах благоустрою міста в наступному році.

Петицію підписали 262 особи з 250 необхідних.

Бабенко Сергей Юрьевич

27 вересня 2018 р.