Маршрутне таксі №15 має обслуговувати всю Веретенівку, а не лише коледж СНАУ

Потреба прямого сполучення Веретенівки (від кінцевої зупинки громадського транспорту, що розташована наприкінці вул. Веретенівської біля кладовища) з Білопільським шляхом і міським автовокзалом та ще й швидкого потрапляння до центру міста – більш ніж насущна.
Є просте вирішення цієї потреби: існуючий маршрут №15 "СНАУ – коледж СНАУ" зробити маршрутом "СНАУ – Веретенівка" із заїздом до коледжу чи лише із зупинкою біля нього на вул. Веретенівській. Аналогічний приклад – у 2011 році маршрут №4 "вул. Черепіна – коледж СНАУ" став маршрутом №18 "вул. Черепіна – Веретенівка".
При цьому послугами маршруту №15 мали б змогу зручно користуватися не лише мешканці прилеглої до коледжу території, а всі жителі Веретенівки та ще й більш ніж численні члени садово-огороднього кооперативу "Тепличний" (чимало їх мешкають саме в Тепличному). Час перебування транспорту безпосередньо на маршруті збільшиться десь на 3...4 хвилини в одному напрямку.
Як повідомляли міські засоби масової інформації, зараз ведеться робота по плануванню нової удосконаленої транспортної схеми міста. Тож підтримка цієї пропозиції громадськістю з наступною її реалізацією міською владою, без сумніву, сприяли б поліпшенню майбутньої транспортної схеми, зокрема, мобільності перевезень.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 17 січня петицію підписали 129 осіб з 250 необхідних.

Олада Микола Михайлович

6 квітня 2016 р.