Фінансова допомога, знаходження спонсора для ПФК "Суми"

Шановні сумчани!
До вас звертаються небайдужі вболівальники ПФК "Суми", які просять вас врятувати місцевий футбол!

Наразі команда втратила майже все, окрім директора та бухгалтера, та знаходится на межі припинення її існування. Тому ми створюємо петицію, щоб допомогти футбольному клубу "Суми" встати на ноги. Щоб місцева громада, депутати, місто Суми допомогли ПФК "Суми" знайти фінансову підтримку, точніше стабільну фінансову допомогу.

Тому просимо Вас підписати петицію для підняття рідного футбольного клубу з колін.

Шановний Даниле Олександровичу!
Електронна петиція "Фінансова допомога, знаходження спонсора для ПФК "Суми", розміщена на порталі "Єдина система місцевих петицій" (https://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/1516), опрацьована відділом у справах молоді та спорту Сумської міської ради.
Станом на 15.05.2019 року підготовлено проект рішення Сумської міської ради "Про розгляд електронної петиції Алєксєєва Данила Олександровича "Фінансова допомога, знаходження спонсора для ПФК "Суми".
Дата та час проведення сесії Сумської міської ради, на якій буде розглядатись даний проект рішення, Вам будуть повідомлені додатково.

ІНШІ

Петицію підписали 257 осіб з 250 необхідних.

Алєксєєв Данило Олександрович

11 січня 2019 р.