Очистка русла річки Псел у місцях відпочинку

Прошу владу розглянути питання очистки русла річки Псел у місцях відпочинку городян. Старий млин, Гусинці,Обкомівський пляж - тут відпочивають багато сумчан. Русло річки поступово заростає та перетворюється на болото. Шкода,якщо у нашому місті зникне річка!!! Не будьте байдужими!!!

Ваша електронна петиція щодо очищення русла р. Псел в місцях масового відпочинку громадян розглянута в департаменті інфраструктури міста Сумської міської ради.
Повідомляємо, що у липні поточного року департаментом інфраструктури міста розпочата процедура публічної закупівлі послуги на «Проведення благоустрою у прибережно-захисних смугах річок Псел, Сумка, Стрілка, оз. Чеха ін. водних об’єктів, очищення русел річок». Термін виконання наданих послуг – серпень-листопад поточного року.
При укладанні договору з переможцем цих торгів, департаментом інфраструктури міста Сумської міської ради буде розглянута можливість очищення русла р. Псел від сміття та трав’яної рослинності в запропонованих Вами місцях.

Петицію підписали 270 осіб з 250 необхідних.

Харченко Олена Миколаївна

10 червня 2019 р.