Ремонт ливневой канализации

Призываю городскую власть решить проблему с ливневыми канализациями в городе. В частности, на перекрестке улиц СКД и Харьковской, а также по проспекту Михаила Лушпы. Ливень 13.07.19 доказал, что эта проблема существует. И существует она уже несколько лет.

За результатами розгляду Вашої електронної петиції "Ремонт ливневой канализации", розміщеної на веб-порталі "Єдина система місцевих петицій" (https://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/1976), повідомляємо наступне.
З електронної петиції вбачається, що мешканці бажають вирішити питання відводу води на центральних вулицях міста.
Інформуємо, що прочищення системи зливової каналізації по місту Суми спеціалістами КП "Шляхрембуд" виконується систематично, особливо після випадання опадів у вигляді дощу.
Разом з тим зазначаємо, що при проектуванні та будівництві зливової каналізації 7-12х мікрорайонів, вул. Харківської, Прокоф'єва, СКД, Зеленко та інших вулиць були враховані тільки площі проїзної частини, тротуарів та зелених зон, які знаходяться в межах червоної лінії. А при проведенні капітальних ремонтів дворових територій будинків на вищевказаних вулицях було здійснено схід талих та дощових вод поверхневим способом на центральну проїзну частину, в результаті чого по м. Суми існує проблема на центральних вулицях з відводом води після випадання надмірної кількості осадків у вигляді дощу.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 259 осіб з 250 необхідних.

Росляков Михайло Юрійович

17 липня 2019 р.