Закриття фізио-терапевтичного відділення дитячої лікарні св.Зінаїди №2

З квітня 2020 року міська влада закриває фізио-терапевтичне відділення у дитячій клінічній лікарні Святої Зінаїди відділення №2. Це велике відділення з багатьма гарними спеціалістами, які боряться з патологіями дітей у ранньому віці! По-перше це безкоштовно, по-друге це єдине відділення в яке приходять з усіх районів. Хочуть ввести походи до платних спеціалістів, до яких не кожна мати зможе відвести своє дитя, бо не має на те коштів!!!!! Це так наша влада бореться з вимиранням нації!!! діти це наше світле майбутнє! Відділення це шанс для багатьох дітей бути здоровими!!!

Шановна Анно Василівно!
Виконавчий комітет Сумської міської ради повідомляє, що з приводу Вашої петиції "Повернути фізкабінет", розміщеної на веб-порталі "Єдина система місцевих петицій", розроблено та оприлюднено проєкт рішення виконавчого комітету Сумської міської ради. Питання, зазначене у Вашій петиції, буде розглянуто на черговому засіданні виконавчого комітету.
Про результати розгляду Вас буде повідомлено додатково.

ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я

Петицію підписали 254 особи з 250 необхідних.

Башкатова Анна Василівна

28 січня 2020 р.