Ремонт ділянки дороги біля Центральної районної лікарні по вул. Н.Сироватська

Прошу відремонтувати ділянку дороги, а саме 600 метрів дорожного покриття, по вул. Нижньосироватська - від Центральної районної лікарні і до вул. Римського-Корсакова. Ями на дорогах вже доставили неприємності багатьом водіям. По цій дорозі їздять машини швидкої допомоги, перевозять хворих.

З результатами розгляду Вашої електронної петиції "Ремонт ділянки дороги біля Центральної районної лікарні по вул. Нижньосироватська", розміщеної на веб-порталі "Єдина система місцевих петицій" (https://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/2192), повідомляємо наступне.
З електронної петиції вбачається, що мешканці пропонують відремонтувати ділянку дорожнього покриття по вул. Нижньосироватська (від Центральної районної лікарні до вул. Римського-Корсакова).
Повідомляємо, що з метою підтримання дорожньої мережі в належному експлуатаційному стані за рахунок коштів місцевого бюджету на підставі укладеного договору КП "Щляхрембуд" у 2019 році виконано роботи по поточному ремонту вулично-дорожньої мережі на 19 вулицях об'ємом 130,8 тис. м2, в тому числі по вул. Нижньосироватська.
Додатково повідомляємо, що після виконання першочергових заходів по приведенню до належного експлуатаційного стану магістральних доріг м. Суми, якими курсує пасажирський транспорт, за умови достатнього фінансування вказаних заходів з міського бюджету, з переможцем аукціону по наданню Послуги по поточному ремонту вулично-дорожньої мережі та штучних споруд у 2020 році буде опрацьовано можливість приведення до належного технічного стану ділянки дорожнього покриття по вул. Нижньосироватська (від Центральної районної лікарні до вул. Римського-Корсакова).

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 254 особи з 250 необхідних.

Краснянський Вадим Петрович

29 січня 2020 р.