Літня естрада. Капітальний ремонт

Винести на розгляд депутатам питання про виконання капітального ремонту літньої естради у парку ім. Кожедуба. Молоді міста потрібна якісна площадка для культурно-масових заходів.

Ваша електронна петиція щодо капітального ремонту літньої естради у міському парку ім. І.М. Кожедуба розглянута в Департаменті інфраструктури міста Сумської міської ради.
Повідомляємо, що відповідно до рішення Сумської міської ради від 24.12.2019 №6248-МР "Про бюджет Сумської міської об'єднаної територіальної громади на 2020 рік", для Департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради не передбачені видатки на капітальний ремонт літньої естради у міському парку ім. І.М. Кожедуба.
У разі виділення додаткових коштів з міського бюджету на ремонт об'єктів благоустрою на території Сумської міської об'єднаної територіальної громади, роботи по капітальному ремонту літньої естради в міському парку Департаментом інфраструктури міста Сумської міської ради будуть включені до плану відновлювальних робіт об'єктів благоустрою на поточний рік.
Додатково повідомляємо, що на 2020 рік передбачено кошти на капітальний ремонт освітлення парку ім. І.М. Кожедуба.

Петицію підписали 260 осіб з 250 необхідних.

Посудевський Владислав Валентинович

7 лютого 2020 р.