Нормально відреставрувати фонтан “купальниця”

Те, що зробили з фонтаном “купальниця” — вандалізм і приклад абсолютно кричущого непрофесіоналізму і несмаку. Дурні клоунські кольори нанесені, вибачте, кривими руками (подивіться не місця де зустрічається фарба різного кольору) та іржава вода. Фонтан, що був приємною дрібницею, перетворився на сором.

Потрібно:

1. Надати інформацію про те скільки коштів було витрачено на цю так звану реставрацію. Можна зробити гривен за 300-400 точно (кілька банок фарби). А також хто проводив цю “роботу”.
2. Нормально відреставрувати скульптуру та фонтан, щоб все це не нагадувало творчість двірника з дитячого садочку, а саме:
— Позбутися недоречних яскравих кольорів і якісно пофарбувати скульптуру в один адекватний колір (знайдіть людину зі смаком, яка проконтролює якість).
— Зробити так, щоб вода була чистою і прозорою.
— Повернути декорацію з каміння, яке викинули, щоб було простіше “реставрувати”.
— Відремонтувати плитку.
— Замінити іржаву трубу перелива на нову.

Прохання не надавати відписку про те, що в бюджеті немає коштів. Очевидно, що їх немає для будь-якої нової ініціативи, але бюджет можна скорегувати.

Станом на 20 вересня петицію підписали 90 осіб з 250 необхідних.

Мi Андрiй Анатолiйович

20 лютого 2020 р.