Відновити роботу відділення Укрпошти на Басах

Більше року не працює відділення Укрпошти на Басах. Мешканців поінформували, що відділення закрили через нерентабульність. І весь район приєднали до відділення №7 на Богуна ( Хіммістечко). В результаті велика кількість людей залишилась без можливості сплачувати платежі ( ЖОДНОГО відділення банку на Басах немає), отримувати і відправляти кореспонденцію. До 7го відділення пішки більше 2 км, а громадським транспортом можна доїхати лише з пересадкою. Відділення №7 не здатне якісно облсужити весь район Басів, тож повідомлення про посилки і рекомендовані листи просто не носять, рахунки, листи і газети приносять з запізненням. На наші звернення до керівника відділення № 7 зі скаргами мешканці отримали відповідь, що Укрпошта не збиралась закривати наше басівське відділення. Його закрили на ремонт і готові відкрити. Але тепер дозвіл не дає міськрада.
Давайте допоможемо шановному виконкому, міському голові і департаменту інфраструктури міста прийняти рішення, яке поверне хоча би частину цивілізації на Баси і дозволить людям, що не мають власних авто і можливості їздити "в місто", забезпечити необхідні для життя послуги - давайте допоможемо їм вирішити питання відновлення роботи Укрпошти на Басах.

Станом на 27 січня петицію підписали 44 особи з 250 необхідних.

Мальченко Оксана Іванівна

2 червня 2020 р.