Відновлення роботи маршрутуN14 "З.вокзал-вул.Тімірязєва".

Звертаюсь до Вас від імені мешканців Кіровського мікрорайону!Останнього часу дуже складно добратися містянам ,які мешкають в районі вул.Г.Кондратьєва і вул.Петропавлівської в район вул.Троїцької.Не рятують ні тролейбуси,що чомусь ходять не за розкладом ,ні автобус N62,що в годину "ПІК"дуже переповнений.Ця проблема більш посилилась з весною,а саме з настанням пандемії Короновіруса.В районі вулиці Троїцької є декілька навчальних закладів,лікувальні установи,підприємства, до яких з району вул.Г.Кондратьєва в ранці і ввечері практично не реально доїхати,до того ж багато людей їдуть транзитом і до залізничного вокзалу.Була одна маршрутка - N14 "З.вокзал-вул.Тімірязєва",яка ходила один раз на годину і ту чомусь скасували.За для вирішення даної проблеми ,прошу відновити маршрут N14 - "З.вокзал-вул.Тімірязєва"з доповненням транспортних одиниць на ньому!Якщо дане питання не можливо вирішити за рахунок приватних маршруток,то прошу залучити по вищезгаданому маршруту комунальний транспорт!
Заздалегідь вдячний.
Яблуновський С.П.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 26 листопада петицію підписали 21 особа з 250 необхідних.

Яблуновський Сергій Павлович

20 листопада 2020 р.

До кінця збору підписів залишилось: