Капітальний ремонт покриття шкільного подвір'я гімназії 7 та пришкільної території

Фінансування закладів освіти є недостатнім, старе асфальтне покриття на території школи 7 та пришкільної території є в незадовільному стані. Тверде покриття в жахливому стані : асфальт пошкоджений, поверхня не рівна, ями, в деяких місцях асфальт відсутній взагалі, бордюри пошкодженні та частково відсутні. Із-за жахливого стану доріг біля школи та на шкільному подвір'ї при несприятливих погодних умовах (дощ або мокрий сніг) діти не можуть потрапити до школи, бо утворюються величезні калюжі, які не можливо обійти, бо навкруги вода та бруд (багнюка). Прошу провести капітальний ремонт покриття шкільного подвір'я, а також пришкільної території,щоб учні, вчителя могли безпечно дістатися школи.

Уважно розглянувши Вашу електронну петицію про капітальний ремонт покриття шкільного подвір’я гімназії 7 та пришкільної території (http://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/2526) повідомляємо.
Відповідно до пункту 4.3. розділу 4 Положення про порядок подання електронних петицій та їх розгляду органами місцевого самоврядування міста Суми, затвердженого рішенням Сумської міської ради від 25 жовтня 2017 року № 2692-МР Сумський міський голова не пізніше одного робочого дня після набрання необхідної кількості підписів на підтримку електронної петиції, з метою вирішення питань, порушених у ній чи врахування поданих пропозицій, надає доручення/вказівку відповідним виконавчим органам Сумської міської ради опрацювати питання та, за результатами, підготувати проект рішення Сумської міської ради чи її виконавчого комітету або, у виняткових випадках, надати відповідь автору (ініціатору) петиції без підготовки проекту рішення.
Виконавчий орган Сумської міської ради, який отримав доручення/вказівку, вивчає ситуацію, визначає всі можливі шляхи її вирішення та готує проект рішення у двох редакціях:
1) про підтримку електронної петиції та вжиття відповідних заходів з метою вирішення питань, порушених у ній;
2) про непідтримку електронної петиції.
У випадку прийняття рішення про непідтримку електронної петиції у його преамбулі обов’язково мають зазначатися обґрунтовані підстави прийняття такого рішення.
Управлінням освіти і науки Сумської міської ради буде розроблено відповідні проєкти рішення та винесено на розгляд Сумської міської ради. Про результати розгляду проєкту рішення Вас буде повідомлено додатково.

Петицію підписали 251 особа з 250 необхідних.

Доценко Світлана Олександрівна

28 січня 2021 р.