Про побудову укриття в ЗДО № 27 "Світанок" та ЗОШ № 5

В урочищі Баранівка ЗДО № 27 та ЗОШ № 5 працюють дистанційно через відсутність захисної споруди на території закладів та взагалі на районі. Просимо не бути осторонь цієї проблеми та розглянули можливість побудови укриття в закладах освіти для нормального навчання та розвитку дітей нашого мікрорайону!

Розглянувши Вашу електронну петицію «Про побудову укриття в ЗДО №27 «Світанок» та ЗОШ №5» розміщену на порталі «Єдина система місцевих петицій» (https://petition.e-dem.ua/sumy/Petition /View/2820), повідомляємо.
Відповідно до пункту 4.3 розділу 4 Положення про порядок подання електронних петицій та їх розгляду органами місцевого самоврядування міста Суми, затвердженого рішенням Сумської міської ради від 25 жовтня 2017 року № 2692-МР, головуючий на сесії не пізніше одного робочого дня після набрання необхідної кількості підписів на підтримку електронної петиції, з метою вирішення питань, порушених у ній чи врахування поданих пропозицій, надає доручення/вказівку відповідним виконавчим органам Сумської міської ради опрацювати питання та, за результатами, підготувати проект рішення Сумської міської ради чи її виконавчого комітету або, у виняткових випадках, надати відповідь автору (ініціатору) петиції без підготовки проекту рішення.
Виконавчий орган Сумської міської ради, який отримав доручення/вказівку, вивчає ситуацію, визначає всі можливі шляхи її вирішення та готує проект рішення у двох редакціях:
1) про підтримку електронної петиції та вжиття відповідних заходів з
метою вирішення питань, порушених у ній;
2) про непідтримку електронної петиції.
У випадку прийняття рішення про непідтримку електронної петиції у
його преамбулі обов'язково мають зазначатися обґрунтовані підстави
прийняття такого рішення.
Управлінням капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради буде розроблено відповідні проєкти рішення та винесено на розгляд Сумської міської ради

Додатково інформуємо, що подану Вами електронну петицію підтримано рішенням Сумської міської ради від 31 січня 2024 року № 4442-МР «Про розгляд електронної петиції «Про побудову укриття в ЗДО «27 «Світанок та ЗОШ № 5»
Вищезазначене рішення Сумської міської ради оприлюднено на Інформаційному порталі Сумської міської ради.

Петицію підписали 264 особи з 250 необхідних.

Чайченко Анна В'ячеславівна

14 листопада 2023 р.