Маршрутку на Тополянскую через 9-й микрорайон

Очень хотелось бы чтобы наконец-то пустили нормальный маршрутный транспорт на ул.Тополянскую через 9-10 микрорайон. Очень много людей добирается пешком на предприятия, которые находятся на ул.Тополянской и ул.Воровского (ныне Ветрова). Ранее была маршрутка №58 (раз в 45 минут), но она ездила с Василевки на ул.Тополянская (как и маршрут №8), единственное через 9-10 микрорайон. Теперь и ее нет, непонятно по каким причинам. Работаю в начале ул.Воровского уже 12 лет и не разу не имела возможности своевременно и нормально добраться до своего предприятия. Я уже не говорю о том, что на ул.Тополянская вообще не ездит никакой общественный транспорт.

За результатами розгляду електронної петиції «Маршрутку на Тополянскую через 9-й микрорайон» інформуємо про наступне.

На сьогодні згідно із рішенням виконавчого комітету від 21.06.2016 №332 «Про організацію перевезення пасажирів на постійних міських автобусних маршрутах м. Суми» (зі змінами) автобусний маршрут № 58 «Тополянська – Василівка» курсує через просп. М. Лушпи. Кількість одиниць транспорту на вказаному маршруті має складати 3 од.

Повідомляємо, що за результатами проведеного у лютому цього року конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Суми з ФОП Масюк Т.О. на об’єкті конкурсу № 18 (маршрути № 8, 58) було укладено договір № 110-26/17 про організацію перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Суми від 14 березня 2017 року. За період з 01.01.2017 по 11.10.2017 відділом складено 6 актів про дотримання умов договорів на маршруті № 58, в яких зафіксовано неналежне виконання договірних умов. У зв’язку із цим перевізникові зазначеного маршруту було надіслано листи-попередження щодо дотримання умов договору № 110-26/17 від 14 березня 2017 року за № 82 від 01.06.2017 та за № 120 від 21.08.2017 (останній було вручено перевізникові рекомендованим повідомленням про вручення поштового відправлення 10.10.2017).

За обставин, що склалися, враховуючи неналежне виконання зобов’язань за договором № 110-26/17 від 14 березня 2017 року, наразі опрацьовується питання щодо дострокового розірвання з ФОП Масюк Т.О. вказаного договору. Таким чином, реалізація зазначених у Вашій петиції питань має здійснюватися з урахуванням договірних відносин та вимог чинного законодавства у сфері автомобільного транспорту.

Міський голова О.М. Лисенко

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 262 особи з 250 необхідних.

Перекрестова Альона Миколаївна

8 вересня 2017 р.