Дорога між вул. Прокоф'єва та Пришибською площею

Шановні мешканці міста Суми, давайте підтримаємо цю петицію, бо неможливо пересуватися ні пішки, ні автотранспортом від вул. Прокоф'єва до Пришибськоіі площі. Пан Федорченко побудував п'ять багатоповерхових будинків, розбив-розламав дорогу, а як тепер добратися по багнюці? Скоро зима і буде складно проіхати швидкій, пожарній машині, особливо поблизу будинка 35 по вул. Прокоф'єва.

Згідно розміщеної на порталі «Єдина система місцевих петицій» електронної петиції від 22 листопада 2017 року щодо реконструкції дороги по вул. Пришибська в місті Суми повідомляємо наступне.
При формуванні переліку об’єктів, видатки на які у 2018 році будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку виконавчим комітетом Сумської міської ради будуть надані пропозиції на розгляд депутатському корпусу Сумської міської ради стосовно виділення коштів на виконання комплексу робіт по реконструкції дороги по вул. Пришибська в місті Суми.
Проведення робіт по реконструкції дороги по вул. Пришибська в місті Суми буде здійснено при затвердженні депутатським корпусом Сумської міської ради обсягу фінансування необхідного для виконання даних робіт.

Петицію підписали 273 особи з 250 необхідних.

Голобородов Артем Анатолійович

22 листопада 2017 р.