Ремонт дороги і тротуару у дворі будинку №31 на вулиці 15 Квітня

Здійснити ремонт дороги та тротуару у дворі багатоповерхового будинку №31 на вулиці 15 Квітня. Цьогоріч провели ремонт лише заїзду між будинками №23 і №25, решту - залишили. Дорога веде до садочку №9. Щодня нею та тротуаром ходять багато батьків з дітьми, їдуть з візочками. Пройти тротуаром попри будинок на вулиці 15Квітня,31 неможливо взагалі. До того ж, у темну пору навіть не видно куди ступати, аби не зламати ногу. Ями і вибоїни повністю вкрили пішіхідну зону! Після дощу - то не тротуар, а "мінне поле". Пройти стало неможливим взагалі! Доводиться ходити проїжджою частиною, де також достатньо ям та вибоїн, але вони менші. Прошу підтримати. Дякую.

На петицію «Ремонт дороги і тротуару у дворі № 31 на вулиці 15 Квітня» інформуємо, що рішенням виконавчого комітету від 13.03.2019 року № 273 « Про затвердження титульного списку капітального ремонту житлового фонду міста на 2019 рік» даний об’єкт включено в титульний список, при перегляді бюджету та виділенні додаткових коштів буде замовлено виготовлення проектно-кошторисної документації та розглянуто можливість виконання робіт.

Петицію підписали 305 осіб з 300 необхідних.

Маліброда Людмила Василівна

3 грудня 2018 р.