Створення нового маршруту зі Східного на Сонячний

Слава Україні!
Зважаючи на те, як у нас зараз зі сполученням Злуки - Бандери є 15 маршрутка, коли можна доїхати від Чалдаєва на зупинки Обласна лікарня, Стадіон. Пропоную пустити маршрут у звороньому напрямку Стадіон - Обласна лікарня - Галицького - Збаразький поворот - Злуки - Збаразька, щоб можна було і назад по тому ж маршруту повернутися. Це покращить маршрутну мережу міста.

Запропоновану Вами петицію на тему " Створення нового маршруту зі Східного на Сонячний", яка не набрала необхідної кількості голосів підтримки, розглянуто.
Інформуємо, що враховуючи неодноразові звернення громадян, рішенням виконавчого комітету No 587 від 07.08.2018 року внесено зміни в маршрутну мережу міста, а саме: змінено маршрут проходження тролейбусного маршруту No 7, який на даний час курсує через вул. Л. Українки на пр.С.Бандери, далі на пр..Злуки, вул. Промислову, залізничний вокзал, автовокзал, залізничний вокзал, вул. Промислова, пр.. Злуки, Л. Українки.
На маршруті No 7 "Центральний ринок — вул. Бродівська – вул. Л.Українки" працює 4 тролейбуси з інтервалом руху 25 хв.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 14 серпня петицію підписали 69 осіб з 300 необхідних.

Біньковський Андрій Ярославович

27 грудня 2018 р.