Шкільний автобус для ТЛ#21СМШ ім. Герети

Просимо дуже, Міську Раду м Тернополя виділити безоплатний транспорт для доставки школярів нашої реформованої школи ліцей N21 - спеціалізована мистецька школа ім.Герети, оскільки коли школярі починали навчання то школа була в центрі міста по вул Медовій, і був певний розрахунок як добиратись до школи як встигати батькам довозити дітей і потім самим встигати на роботу, після реформування її адреса суттєво змінилась, її перенесли на вул Злуки, що суттєво змінює маршрут для щоденної доставки дитини в школу і затрати часу на дорогу, просимо ввійти в те положення в якому опинились діти і їхні сім'ї в результаті рішень міської ради щодо нашого навчального закладу і допомогти в вирішенні породжених ними труднощів. Будь-ласка надайте нам безоплатний шкільний транспорт для доставки учнів до подвір'я школи з Кутківців, зупинка на масиві Дружба, з Петриків, зупинку поблизу села, з Березовиці, зупинку поблизу, та зупинка Майдан чи поблизу жд вокзалу , бо діти доїзжають і поїздом. Маршрут і графік, звичайно, узгодимо в школі детальніше. Є необхідність у двох трьох рейсах транспорту на протязі дня.

Запропоновану Вами петицію на тему "Шкільний автобус для ТЛ№21 СМШ ім. Герети" розглянуто.
Вважаємо за недоцільне опублікування даної петиції оскільки маршрутна мережа тролейбусів та автобусів сформована з максимальним врахуванням потреб населення.
На сьогоднішній день безперешкодно добратись до новоствореної школи – ліцею № 21 можна із різних мікрорайонів міста. Так на пр.. Злуки курсують автобуси маршрутів № 3, 15, 16, 20, 34, 36, а також тролейбуси маршрутів № 7 та 9.
Перевізникам міста повторно наголошено на обов’язковому дотриманню затверджених розкладів руху для недопущення скупчення дітей та їх переохолодження на зупинках громадського транспорту.
Додатково інформуємо, що в новій маршрутній мережі міста передбачається виконання окремих рейсів автобусним маршрутом № 18 до ТЛ№21.

ОСВІТА

Станом на 22 жовтня петицію підписали 7 осіб з 300 необхідних.

ПАСЮТА СВІТЛАНА ОРЕСТІВНА

11 лютого 2019 р.