Бордюри на пішехідних переходах в рівень з дорогою

Не можу не відмітити скільки багато всього робиться для благоустрою у Тернополі. Але також хочу зауважити, що більшість бордюрів на пішехідних переходах (ті які онолювалися у межах 2-4 років) є досить високими(4-8см). Для людей у інвалідних візках та бітьків з колясками це створює великий дискомфорт.
Отже хочу запропонувати - щоб всі бордюри на пішехідних переходах, які будуть ставитися у маюбутньому , зробити у рівень з дорогою (або максимум з різнецею в 1см).

На Вашу петицію «Бордюри на пішохідних переходах рівень з дорогою» повідомляємо, що управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, як замовника робіт, в обов’язковому порядку вимагається від проектних організацій та підприємств які здійснюють виконання робіт з капітального ремонту на вулицях м.Тернополя передбачати та влаштовувати пониження бордюрів в районі пішохідних переходів, а також в місцях найбільшого скупчення громадян м.Тернополя.
Також, проводяться роботи щодо пониження існуючих бордюрів для зручного пересування літніх людей, людей з обмеженими можливостями, батьків з дитячими візками на території міста. Роботи здійснюються в межах виділених коштів.

Станом на 5 серпня петицію підписали 26 осіб з 300 необхідних.

Мельнічук Ольга Ігорівна

5 червня 2019 р.