В звязку з тим, що створюються нові сполучення районів міста, вважаю за доцільне створити дорогу між вулицею Корольова та Підволочиським шоссе (де знаходиться будівля Медтехніка). Доречі там є стежка, якою люди набагато швидще добираються до Збаразького кільця і маршрутних таксі, а також направляються у с. Смиківці, Ступки. Не кажучи вже про пацієнтів дитячої лікарні, які змушені робити круг щоб добратися в ту чи іншу сторону міста.
Також зазначу, що завдяки цій дорозі буде значно розвантажено дорогу по вул. Купчинського (особливо в ранковий час коли всі добираються на роботу) і перехрестя вул. 15 квітня (старе Сільпо).
Надіюся на вирішення цього важливого питання, адже це дійсно суттєво полегшить транспортну розвязку у місті.
Щиро дякую за розуміння і підтримку у цьому важливому питанні!

На Вашу петицію "Зробити дорогу від вул.Корольова 10 (р-н 2 дитяча обласна лікарня) до Підволочиського шоссе (Збаразьке кільце, Варшавський р-н)" повідомляємо , що управлінням замовлено проектно кошторисну документацію на: - "Будівництво вул. Ак. Корольова у мікрорайоні №6 в м. Тернополі (ділянка від вул.Ак. Корольова до Підволочиського шосе)
Після виготовлення даної документації та при наявності відповідних коштів, дані роботи буде заплановано виконати.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 14 серпня петицію підписали 26 осіб з 300 необхідних.

ВЕРХОЛА ВОЛОДИМИР БОГДАНОВИЧ

3 листопада 2019 р.