Облаштувати відпочинкову зону на вулиці Білецькій у Тернополі

«Циганка» - найкомфортніше місце відпочинку для тернополян влітку.
У ЗМІ обговорювалась ідея облаштування водного комплексу на території пляжу «Циганка» у напрямку до парку Шевченка. Прошу підтримати ідею створення зручних умов для людей, які відпочивають влітку на місцевих пляжах. Оскільки місцеве озеро не є надто безпечним для купання, було б правильно зробити неподалік озера басейни. Щоб були лежаки, комфортні душові та туалети, щоб усе було, як у країнах Європи. До того ж через карантинні обмеження планувати відпустки ймовірніше доведеться в Україні, а то й взагалі у Тернополі. Тому такий комплекс буде нашою надією на комфортний літній відпочинок.
Зараз на тому місці неприбрана територія, хащі, ніхто за цією територією не доглядає! Тому треба підтримка жителів міста, щоб міська влада вирішила це питання. Такий пляж стане гарним місцем відпочинку для тернополян і туристів з інших міст.

Рішення Виконавчого комітету №544 від 22.07.2020р.

Розглянувши петицію «Облаштувати відпочинкову зону на вулиці Білецькій у Тернополі», відповідно до розпорядження міського голови від 01.10.2015 р. №291 «Про затвердження порядку розгляду електронної петиції, адресованої Тернопільській міській раді», керуючись Законами України «Про звернення громадян», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Підтримати петицію «Облаштувати відпочинкову зону на вулиці Білецькій у Тернополі».
2. Управлінню культури і мистецтв Тернопільської міської ради та управлінню стратегічного розвитку міста Тернопільської міської ради вжити необхідні заходи щодо облаштування відпочинкової зони на вулиці Білецькій у місті Тернополі.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Л.О.Бицюру, В.Є.Дідича.

Петицію підписали 311 осіб з 300 необхідних.

Ліфанова Мар'яна Ліфанова Ігорівна

12 червня 2020 р.