+ ще 394 громади!

Дорога по вул. С. Стадникової - Микулинецька

Просимо облаштувати міжквартальний проїзд з паркувальними місцями по вул. С. Стадникової - Микулинецька. Проїзд у жахливому стані та вузький. Немає пішохідної доріжки. Дорога вузька, а тому мешканцям будинків доводиться йти по проїжджій частині де не завжди мають змогу розминутись два автомобілі, тим самим наражаючись на небезпеку.

На Вашу петицію від 13.03.2021 року «Дорога по вул. С.Стадникової – Микулинецька» повідомляємо, що за результатами звернень громадян, пропозицій депутатів міської ради та управління житлово-комунального господарства на сьогоднішній день сформовано титульний список міжквартальних проїздів на 2021-2022 роки, який затверджено рішенням виконавчого комітету міської ради від 10.03.2021 року № 185 «Про затвердження титульного списку капітального ремонту міжквартальних проїздів з м. Тернополя (громади) на 2021-2022 роки».

Виконання робіт з капітального ремонту проїзду вул.С.Стадникової –Микулинецька не передбачено титульним списком міжквартальних проїздів на 2021-2022 роки.

Можливість виконання вказаних робіт буде розглянуто при
коригуванні титульного списку об'єктів капітального ремонту житлового фонду за умови перевиконання дохідної частини бюджету міста.

Міський голова С.В. Надал

Станом на 20 липня петицію підписали 166 осіб з 300 необхідних.

Рудницький Юрій Ярославович

13 березня 2021 р.