Про організацію паркувальних зон

Пропоную створити об’єднані паркувальні зони, за зразком всіх розвинутих європейських міст, з можливістю одноразової оплатити за паркування в межах обумовленої паркувальної зони, по типу зона 1 - центр (парковки біля пам’ятника Данилу Галицькому, вул.Чорновола, бульвару Тараса Шевченка, ), а також встановити паркувальні автомати поруч з кожною платною парковою з можливістю оплати готівкою/картою/безконтактно

Нинішній метод оплати я вважаю морально застарілим а в умовах пандемії кожен лишній контакт з іншою людиною наражає нас на додаткову небезпеку

До петиції прикріпляю фото референсів

На Вашу петицію «Про організацію паркувальних зон», яка не набрала достатньої кількості голосів повідомляємо наступне.

Мережа майданчиків для платного паркування в м. Тернополі сформована відповідно до потреб мешканців та гостей міста, які користуються послугами з платного паркування.

Організація паркування транспортних засобів в м. Тернополі здійснюється відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2009 №1342 «Про затвердження Правил паркування транспортних засобів». На сьогоднішній день, встановлено 10 паркувальних автоматів, що забезпечує можливість безготівкової оплати за паркування.

Додатково інформуємо, що операторами паркування ведуться переговори з відповідною організацією, з метою забезпечення можливості мобільної плати за паркування за допомогою СМС.

Міський голова С.В. Надал

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 27 травня петицію підписали 32 особи з 300 необхідних.

Неймак Богдан Романович

25 червня 2021 р.