Про надання статусу "Сквер" земельній ділянці, що розташована по проспекту Злуки (в межах від церкви «Івана Богослова» вздовж стадіону ЗОШ № 23 до вулиці П. Чубинського)

30.05.2018 року рішенням виконавчого комітету Тернопільської міської ради за № 427 затверджено проектну документацію «м. Тернопіль. Схема озеленення міста». Відповідно до вказаного документа земельна ділянка по проспекту Злуки, площею 3,07 га (в межах від церкви «Івана Богослова» вздовж стадіону ЗОШ № 23 до вулиці П. Чубинського) визначена як «Сквер по проспекту Злуки» (ділянка позначена на зображенні світло-зеленим кольором під номером 24).
Проте, станом на сьогоднішній день не вжито усіх необхідних організаційно-правових заходів для надання земельній ділянці офіційного статусу "Сквер по проспекту Злуки".

Відповідно до статей 19, 186 Земельного кодексу України, Закону України "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень", пункту 34 частини першої статті 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України, затверджених наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 10 квітня 2006 року N 105, з метою раціонального використання та збереження зелених насаджень, розширення площі та збільшення кількості зелених зон загального користування, просимо Вас:
1. Надати статус скверу земельній ділянці по проспекту Злуки (в межах від церкви «Івана Богослова» вздовж стадіону ЗОШ № 23 до вулиці П. Чубинського).
2. Доручити відповідному підрозділу Тернопільської міської ради розробити та подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки під сквер.
3. Здійснити організаційно-правові заходи щодо оформлення права постійного користування вищевказаною земельною ділянкою.
4. Вжити заходів щодо державної реєстрації права користування земельною ділянкою.
5. Здійснити організаційно-правові заходи щодо благоустрою земельної ділянки.
6. Доручити виконавчому органу Тернопільської міської ради вирішити в установленому порядку питання фінансування заходів, передбачених пунктами 2 - 5 цієї вимоги.

ЕКОЛОГІЯ

Станом на 26 липня петицію підписали 143 особи з 300 необхідних.

Матюк Роман Сергійович

19 липня 2021 р.

До кінця збору підписів залишилось: