+ ще 394 громади!

Безпечна дорога до громадських закладів

Звертаємось до вас із нагальною проблемою, яка стосується якості і безпеки нашого громадського простору. Ми просимо вас розглянути та вирішити питання асфальтування заїзду від житлового будинку за адресою вул. 15 Квітня, 35 до громадських будівель: школи №26, школи №27 та амбулаторії №14, які знаходяться на бульварі Пантелеймона Куліша
На нашу думку дана петиція має наступні обґрунтування та аргументи:
1. Безпека дітей. Щоденно наші діти вирушають до школи, і ми хвилюємося за їхню безпеку. Поточний стан заїзду до школи є небезпечним для них. Наявність ям, глибоких калюж і нерівностей на дорозі створює ризик нещасних випадків для дітей, які ходять пішки або катаються на велосипедах.
2. Легкість доступу до амбулаторії. Асфальтування заїзду є надзвичайно важливим для пацієнтів та жителів, які потребують невідкладної медичної допомоги, мають можливість швидко та безпечно дістатися до лікувального закладу. Поточний стан дороги гальмує процес отримання допомоги в екстрених ситуаціях.
У рамках громадського бюджету 2022 приймав участь малий проект «Безпечна дорога до соціальних закладів», який отримав підтримку 751 мешканця та стосувався саме цієї ділянки дороги.
Просимо виготовити проектно-кошторисну документацію та провести асфальтування даної ділянки дороги.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 20 липня петицію підписали 307 осіб з 300 необхідних.

Савечко Любов Богданівна

27 жовтня 2023 р.

Оприлюднення відповіді не пізніше:

27 грудня 2023 р.