Переймейменування вулиці "Руська" на вулицю "Бориса Немцова"

Назва вулиці "Руська" асоціюється з назвою "русский мир" , що не допустимо . Після анексії автономної республіки КРИМ російською владою і її військовою агресією на Південному Сході України і пропагандою російського режиму знищити державу Україна - внаслідок чого загинуло декілька тисяч УКРАЇНСЬКИХ ПАТРІОТІВ , БАТЬКІВ І СИНІВ і ще десятки тисяч покалічених ,ФІЗИЧНО І МОРАЛЬНО.
Борис Немцов був ВЕЛИКИМ патріотом своєї країни , а також великим шанувльником демократичних змін в Україні і всіляко сприяв цьому , ще був дуже свободолюбивий , не фальшивий і відкритий до діалогу.Перед оприлюдненням присутності російських військ на Південному Сході України - був демонстративно розстріляний режимом під стінами кремля 27.02.2015 де сотні онлайн відеокамер .
Імя вулиці Бориса Немцова буде сприяти виховнню патриотизму як Української так і Російської молоді , розуміти що таке : авторитаризм , диктатура , корупція.
Перехід вулиці "Степана Бандери" в вулицю "Бориса Немцова" покаже демократичність України , а вихід вулиці на озеро і на парк покаже чистоту намірів і бажань Бориса Немцова

Станом на 3 липня петицію підписали 18 осіб з 300 необхідних.

Костянецький Олександр Володимирович

27 лютого 2016 р.