Побудова "розумних " зупинок

Побудова "розумних" зупинок громадського транспорту, які матимуть сучасний дизайн, будуть обладнані розетками для підзарядки мобільного телефону та безкоштовним Wi-Fi. На табло пасажири зможуть відстежувати номер і час прибуття маршруту, схеми та розклад маршрутів. За прикладом вже побудованих зупинок у м.Київ URL: http://www.5.ua/kyiv/U-Kyievi-ziavylysia-try-rozumni-zupynky-z-WiFi-ta-rozetkamy-foto-95612.html
А також впровадження інтернет-сервісу з відображенням руху громадських транспортних засобів у реальному часі.

Яворській Н. М.

Шановна Надія Миколаївна!

На Вашу електрону петицію від 10.11.2015року щодо влаштування «розумних» зупинок громадського транспорту в м. Тернополі, повідомляємо що 02.02.2016року за участю працівників управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, управління стратегічного розвитку міста, відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради, управління транспорту, комунікацій та зв’язку відбулась нарада стосовно розгляду даної Петиції.
Згідно запропонованих директором ТОВ «Системний зв'язок» В.В. Васильківим варіантів розробок «розумних зупинок» (Бюджетний та Преміальний) з орієнтовною вартістю робіт, було запропоновано першочергово влаштувати дві «розумні зупинки» громадського транспорту в м. Тернополі, а саме:
- варіант «Бюджетний» - в торговому закладі, який знаходиться на зупинці громадського транспорту «Кооперативний технікум», розмістити екраном на вулицю відповідного розміру монітор, до якого підключається певне обладнання, яке отримує та транслює інформацію за допомогою відповідного програмного забезпечення на екрані монітора. Орієнтовна вартість вказаних робіт становить 22100,00 грн.
- варіант «Преміальний» - на зупинці громадського транспорту «Центр», яка розташована навпроти житлового будинку за адресою вул. Руська, 20, встановити спеціальний екран з усім необхідним обладнанням, розміщеним у вандально-стійкому корпусі, який монтується на опорі. Орієнтовна вартість вказаних робіт становить 51500,00 грн.
Враховуючи вищенаведене управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології 04.02.2016 року міському голові було надано пропозиції щодо згаданих варіантів «розумних зупинок» та виділення необхідних коштів з міського бюджету.

Заступник міського голови В.В.Стемковський

Дроздовський Андрій Казимирович 52 69 42

Петицію підписали 268 осіб з 300 необхідних.

Яворська Надія Миколаївна

10 листопада 2015 р.