Відновлення скверу на вул. Миру до його історичних меж

Відновити сквер, розташований на вул. Миру, до тих меж, які були визначені на початку його створення на початку 70-их років. Сквер на цій вулиці був закладений на місці величезного яру - від початку вул. Миру до теперішнього місця для стоянки автомобілів (вул. Дружби). За генеральним планом міста Тернополя у 2014 році територію скверу було зменшено. Територія від бібліотеки (вул.Миру, 4-А)до стоянки уже не вважається сквером.
Поновити історичні межі скверу і внести зміни до генерального плану Тернополя.

Гр. Тарасенко Т.Я.

Петицію під назвою «Відновлення скверу на вул. Миру до його історичних меж», створену 18.04.2018р., розглянуто.
Повідомляємо, що у виконавчому комітеті відсутня будь-яка інформація щодо створення скверу на вул. Миру та стосовно його історичних чи новостворених меж.
Одночасно інформуємо, що згідно ст. 39 Земельного кодексу України використання земель житлової та громадської забудови здійснюється відповідно до генерального плану населеного пункту, іншої містобудівної документації, плану земельно-господарського устрою з дотриманням будівельних, державних стандартів і норм.
Враховуючи наведене, станом на даний час межі скверу на вул. Миру можуть бути сформовані в межах передбачених Генеральним планом міста.
Також зазначаємо, що із Генеральним планом та планом зонування території м. Тернополя можна ознайомитись на офіційному сайті Тернопільської міської ради за посиланням http://www.rada.te.ua / у розділі «Містобудівна документація».

Заступник міського голови В.В. Стемковський

Кібляр В.Л. 40-41-54
Захарчук В.В. 40-41-45
Соколовський О.І. 52-58-48
Молодецька С.Я. 25-49-34

Петицію підписали 315 осіб з 300 необхідних.

Тарасенко Тетяна Ярославівна

21 квітня 2018 р.