За облаштування рекреаційного скверу для відпочинку дітей по вул.Чайковського/ вул.Слівенської

Необхідно облаштувати зону відпочинку та оздоровлення дітей і молоді між вул. Чайківського і вул. Слівенської. На даний момент на вказаному місці щоденно страшно проходити, чи відпускати дітей в школу адже це місце збору осіб, що розпивають алкоголь, вживають заборонені речовини і т.д., фактично занедбаний пустир. Також вважаємо, що як для великого району Східного немає, окрім бульвару Д. Галицького, жодної великої зони відпочинку з дітьми ( Співоче поле розташоване досить далеко і є районом Канади/Баму).

Гр. Басарабі І.В.

Петицію під назвою «За облаштування рекреаційного скверу для відпочинку дітей по вул. Чайковського/вул. Слівенської», створену 26.07.2018р., розглянуто.
Повідомляємо, що вказана у петиції ділянка (кадастровий номер 6110100000:08:017:0055) надана у користування релігійній громаді.
Одночасно інформуємо, що рішенням виконавчого комітету міської ради від 30.05.2018р. №427 затверджено проектну документацію «м. Тернопіль. Схема озеленення міста» (далі – Схема озеленення), при розробленні якої враховано містобудівну документацію «Генеральний план міста Тернополя» (із внесеними змінами), головним завданням якої є створення комплексної, наскрізної, єдиної зеленої зони Тернополя, збереження наявних зелених насаджень, що є важливим елементом планувальної структури міста.
Згідно затвердженої Схеми озеленення дана територія визначена як зона зелених насаджень житлової забудови.

Заступник міського голови В.В. Стемковський

Руцький Я.А. 40-41-54
Будій Л.З. 40-41-46
Молодецька С.Я. 25-49-34

Петицію підписали 305 осіб з 300 необхідних.

Басараба Інна Володимирівна

30 липня 2018 р.