Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Перемістити пам'ятник Пушкіну, поставити натомість пам'ятник українському діячу.

Зібрано 28 підписів з 300

Капітальний ремонт прибудинкової території по вул. М.Кривоноса буд.5

Зібрано 18 підписів з 300

Залишилось 24

Ремонт дорогипо вул. М. Кривоноса 5

Зібрано 12 підписів з 300

Залишилось 18

Лежачі поліцейські по дорозі на дальній пляж!

Зібрано 9 підписів з 300

Залишилось 21

Демонтувати дерев’яні клумби вздовж алеї у парку «Національного відродження» м. Тернополя.

Зібрано 7 підписів з 300

Залишилось 24

Ремонт частини тротуару по вул. Білогірська

Зібрано 2 підписів з 300

Залишилось 18

Останні, що прийняті на розгляд

Усі прийняті на розгляд
РЕМОНТ ВУЛИЦІ СПОРТИВНОЇ

До відповіді залишилось 0

Прийнято на розгляд 20 липня 2020

Облаштувати відпочинкову зону на вулиці Білецькій у Тернополі

До відповіді залишилось 0

Прийнято на розгляд 15 липня 2020

Остання відповідь

Повернути партнерські пологи у місто Тернопіль

НАДАЛ СЕРГІЙ ВІТАЛІЙОВИЧ

Дане питання розглядалося на засіданні штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру регіонального рівня, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 в Тернопільській області 24.06.2020 року. Відповідно до п.4. протоколу Штабу №10, враховуючи ускладнення епідемічної ситуації щодо захворювання на коронавірусну хворобу в м. Тернополі, було прийняте рішення доручити керівникам закладів охорони здоров’я забезпечити неухильне виконання протоколу №9 позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при ТОДА від 16.03.2020 року в частині заборони проведення партнерських пологів.
Відповідно до протоколу №9 позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при ТОДА від 16.03.2020 року керівникам закладів охорони здоров’я області заборонено практику партнерських пологів. Зокрема, рішенням вище вказаної комісії від 22.06.2020 року лікувально-профілактичним установам на період дії карантину заборонено здійснювати планову госпіталізацію, крім проведення невідкладних і термінових заходів з госпіталізації, якщо внаслідок їх перенесення (відтермінування) існує значний ризик для життя або здоров’я.
Заборона проведення партнерських пологів не становить небезпеку здоров’ю породіллі чи новонародженої дитини.

***
На вашу петицію інформуємо, що Тернопільською міською радою направлено петицію на розгляд засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки при надзвичайних ситуацій при Тернопільській обласній державній адміністрації

Оскільки, відповідно до пп. 3.13-3.14 протоколу № 9 засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки при надзвичайних ситуацій при Тернопільській обласній державній адміністрації від 16 березня 2020 року заборонено партнерські пологи до стабілізації епідеміологічної ситуації або особливого розпорядження.

Про результати вас буде повідомлено додатково