Спорт для населення

Виділити кошти для закупівлі спортивного обладнання (Мультифітнес станція InterAtletika SM802 Max) та встановлення на спортивному майданчику по вулиці Василя Стуса 14.
Посилання на сайт виробника: https://diso.interatletika.com/multifitnes-stantsiya-interatletika-sm802-max/
Встановлення і монтаж обладнання за рахунок ОСББ "Велика Хата"

Відповідно до статті 40 Конституції України та статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян» розглянуто розміщену на офіційному веб-сайті Трускавецької міської ради петицію щодо виділення коштів для закупівлі спортивного обладнання.
За результатами розгляду повідомляємо, що в бюджеті міста на 2019 рік не передбачені кошти на закупівлю та встановлення вищевказаного обладнання, однак при формуванні бюджету на 2020 рік буде розглянута можливість щодо виділення коштів на закупівлю та проведення даних робіт.
Крім цього, рекомендуємо Вам подати проект та взяти участь у Бюджеті громадських ініціатив м.Трускавця. Прийом проектних пропозицій на конкурс триває до 14 вересня 2019 року, умови конкурсу розміщенні на офіційному веб-сайті Трускавецької міської ради. За консультацією звертатись у відділ залучення інвестицій та міжнародної технічної допомоги Трускавецької міської ради.

Петицію підписали 101 особа з 100 необхідних.

СЕНЮТА ІВАН ОРЕСТОВИЧ

27 травня 2019 р.