Створення секції волейболу хлопчиків у ДЮСК"Спортовець"

Вже другий рік як в м.Трускавець функціонує і розвивається громадська організація ВК «Трускавець», яка займається популяризацією чоловічого та жіночого волейболу в нашому місті. З’явилися ентузіасти, які готові приділяти свій час та фінанси для того, щоб цей вид спорту активно розвивався в Трускавці.

На сьогоднішній день ситуація з чоловічим волейболом непроста, особливо що стосується можливості гри для хлопчиків та підлітків. Можливості для дівчат набагато кращі – при ДЮСК «Спортовець» існує дитяча ссекція з волейболу для дівчат.

Метою нашої організації є пропагування волейболу не тільки серед дівчат, а й серед хлопців, особливо враховуючи те, що на сьогодні, спостерігаючи захопливі ігри ВК «Трускавець» та ВК «Трускавчанка», а також спостерігаючи за іграми дівчат-одноліток, які грають у волейбол з’явилася досить велика група хлопчиків (3-10класів), які звернулися до гравців та тренера ВК «Трускавець» з проханням теж приходити на тренування та грати у волейбол!!!

Члени нашої громадської організації готові витрачати свій час і вміння для того, щоб навчати хлопців волейболу і зародити в нашому місті потужні тенденції для розвитку цього виду спорту. Хорошим прикладом цьому є дитячі секції з волейболу в наших сусідів м. Стрий чи м. Борислав, випускниками яких є знані та талановиті спортсеми.

Щоб врятувати молодь від згубного впливу вулиці, паління, вживання алкоголю і наркотиків, потрібно показати їм, що життя набагато цікавіше. Зараз модно бути здоровим, розумним і самодостатнім. Існує багато різних видів спорту, цікавих справ, чим можна себе зайняти. Майбутнє нації має бути здоровим і тілом і духом!

На сьогодні в країні склалася ситуація, коли бажаючим ходити та займатися тим, чи іншим видом спорту часто не вистачає коштів для цього і це важливий фактор для батьків коли вони вирішують куди віддати свою дитину для її ж розвитку. Якщо для цих хлопчиків з’явилася б можливість займатися безкоштовно, то ми бачачи, бажання дітей, переконані в тому, що така секція з волейболу для хлопців мала б успіх у нашому місті і в подальшому це обернулося б великим успіхом для міста в цілому.

В ДЮСК «Спортовець» вже багато років функціонує секція з волейболу для дівчат, але чомусь немає груп для хлопчиків.

Тому наша громадська організація звертається до вас з проханням та пропозицією про створення та набору групи юнаків на секцію з волейболу у ДЮСК, на безкоштовній основі за кошти бюджету.

В свою чергу обіцяємо долучитися до цього процесу всіма можливими методами (тренування, показові виступи і в майбутньому залучення вихованців у дорослу команду).

Просимо Вас з початком навчального року 2020-2021р.р. найти можливість передбачити фінансування та створити на базі ДЮСК «Спортовець» секцію з волейболу, визначити навчальні години. Проінформувати всі школи Трускавця про набір у новостворену секцію.

Дякуємо за розуміння та сподіваємось на Вашу допомогу у вирішенні цього питання.

З повагою,

Голова громадської організації

ВК «Трускавець» В.В. Саврун

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Станом на 3 серпня петицію підписали 25 осіб з 100 необхідних.

Саврун Володимир Васильович

31 липня 2020 р.

До кінця збору підписів залишилось: