Засідання сесій для українчан!

Українська міська рада є представницьким органом місцевого самоврядування, що складається із депутатів і представляє територіальну громаду міста Українка та села Плюти.
Сесія є основною формою роботи, що складається із пленарних засідань.
Місто Українка – це територія, де знайшли собі домівку і проживають люди із різних регіонів України.
Я завжди стараюсь не пропускати засідання сесії. Проте, останній час сесійні засідання Української міської ради проходять швидше в стилі гостросюжетного фільму, а не плідної праці на благо громади.
Особисто я можу це пояснити тим, що у зв’язку із збільшенням кількості людей, які не мають прописки та не проживають у місті Українка, котрих не хвилює життєдіяльність міста та нормальне і плідне функціонування органу місцевого самоврядування, переслідуючи свої власні інтереси, приходять на сесії, тиснуть на депутатів, порушують порядок та мають на меті зрив голосування та сесії в цілому.
Зважаючи на це прошу підтримати петицію та затвердити допуск в зал сесійних засідань мешканців, що зареєстровані в міста Українці та селі Плюти, з пред’явленням паспорту, а решти – лише по запрошеннях.

ІНШІ

Станом на 25 жовтня петицію підписали 42 особи з 100 необхідних.

Огнієнко Лариса Василівна

24 січня 2017 р.