Локальний скейт парк в Ужгороді

Серед сучасного покоління та молоді є запит на скейт парки, місце де можна отримати адреналін в безпечному форматі. Скейти, самокати, ролики є все більш популярними серед юнаків, що не може не радувати батьків, які стараються відірвати дітей від гаджетів.
Невеликий скейт парк на 4-8 облаштованих секцій потрібно в кожному житловому районі города. Але для початку можна створити один пілотний проєкт, скажімо в зеленій зоні на Київській або Православній набережній. Або піти шляхом Тячева, та зробити розбірний секційний скейт парк, який можна переносити за потреби, та збирати на зиму. Кошторис скейт парку в м. Тячів був лише 170 000 грн. Що досить підйомні кошти для Ужгорода. На прикріпленому фото центральна площа в м. Тячів

Станом на 30 березня 2020 року електронна петиція «Локальний скейт парк в Ужгороді» зібрала 87 голосів з необхідних 250 голосів.
Відповідно до статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян» електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до Закону. Ваша петиція буде розглянута, як звернення громадян

Станом на 31 жовтня петицію підписали 87 осіб з 250 необхідних.

Головей Василь Васильович

9 березня 2020 р.