Вулиця Волошина є однією з ключових у старій частині міста. Тут зосереджено багато культурних пам'яток, закладів освіти, об'єктів туристичної інфраструктури. На жаль, стан покриття тротуару на ділянці вулиці Волошина зі сторони будівель під номерами від 29 до 49 (від кафе Крейзі Років до повороту на вулицю Замкову навпроти фізичного факультету УжНУ, а особливо на початку ділянки, а також біля інституту післядипломної педагогічної освіти та Закарпатської академії мистецтв) є в незадовільному стані. Через це в темну пору доби та в дощову погоду прохід через тротуар утруднено. Крім того, такий плачевний стан тротуару значно погіршує імідж міста, та , відповідно його влади в очах туристів. Пропонується терміново винести дане питання на розгляд профільних підрозділів міської ради та виділити кошти на проведення капітального ремонту покриття тротуару на вказаній ділянці вулиці Волошина в місті Ужгороді.

Електронну петицію від 26.03.2020 року «Капітальний ремонт покриття тротуару частини вулиці Августина Волошина в місті Ужгороді» розглянуто по суті.
Повідомляємо, що відповідно до вимог рішення XIII сесії міської ради VII скликання 30 травня 2017 року № 655 «Про затвердження Порядку розроблення міських цільових програм, моніторингу та звітності про їх виконання», враховуючи статтю 91 Бюджетного кодексу України, рішення міської ради 22 лютого 2018 року № 1015 «Капітальний ремонт покриття тротуару частини вулиці Августина Волошина в місті Ужгороді» розглянуто на черговому засідання міської ради 30.03.2021 року.
За результатами розгляду, Вам відмовлено у задоволенні вимог петиції, у зв’язку з відсутністю бюджетних асигнувань на реалізацію заходів Програми благоустрою м. Ужгорода на 2021 рік.

Петицію підписали 255 осіб з 250 необхідних.

Ващук Андрій Святославович

10 березня 2020 р.