Ремонт вулиці Юрія Герца в історичній частині міста Ужгорода

Ми, жителі вулиці Юрія Герца неодноразово зверталися до Ужгородсьої міської ради із проханням включити нашу вулиці в план проведення ремонтних робіт по місту.
Листами нас повідомлено, що вулиця Юрія Герца (колишня Герцена) внесена на розгляд профільної депутатської комісії.
Наша вулиця знаходиться в жахливому стані, ремонті роботи не проводилися з часів незалежності нашої України.
Принагідно повідомляємо, що вулиця Юрія Герца знаходиться в історичній центральній частині нашого міста.
Після проведення капітального ремонту вулиці Шумної, весь транспортний потік проходив через нашу вулицю, після чого її стан погіршився до катастрофічного.

Переконливо просимо Вас провести поточний ремонт вулиці Герцена (Ю.Герца).

Станом на 30 березня 2020 року електронна петиція «Ремонт вулиці Юрія Герца в історичній частині міста Ужгорода» зібрала 127 голосів з необхідних 250 голосів.
Відповідно до статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян» електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до Закону. Ваша петиція буде розглянута, як звернення громадян

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 1 листопада петицію підписали 127 осіб з 250 необхідних.

СІЛЬВАШІ ВОЛОДИМИР МИКОЛАЙОВИЧ

10 березня 2020 р.