Автобусний маршрут через вул. Загорську - Слов'янську набережну - на пл. Ш.Петефі

Велике прохання створити новий автобусний маршрут з р-ну вул.Загорської до пл.Шандора Петефі.
Чому саме такий?
Відповідь проста. Згідно з рішення виконкому Ужгородської міської ради "Про закріплення територій обслуговування за закладами освіти міста", вулиці Загорська, Щедріна, Озерна, інші вулиці "компотного району" відносяться до школи №5 та школи №2. Якщо до школи №2 (р-н пл. Корятовича) школярі можуть дістатися самостійно, то до школи №5 (р-н пл. Ш.Петефі), на жаль, це не можливо. Щоб вчасно прийти на уроки школяр повинен пересідати з автобусу на автобус, що зранку є проблематичним. Велика кількість дошкільнят та школярів відвідують гуртки в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості "ПАДІЮН".
В районі пл. Ш. Петефі розташована Ужгородська дитяча школа мистецтв, Закарпатський обласний музично-драматичний театр, Обласна клінічна лікарня та багато інших установ, які відвідують та в яких працюють мешканці нашого мікрорайону.
За таких обставин, вкрай необхідно зебезпечити пряме транспортне сполучення до пл. Шандора Петефі, як варіант, круговий маршрут, який би охоплював вул.Загорську, Слов'янську набережну, пл. Ш. Петефі, вул. Івана Франка (ПАДІЮН).
Тому, наполегливо, просимо створити новий транспортний маршрут, який би з'єднував вул. Загорську з пл. Ш.Петефі.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 31 жовтня петицію підписали 256 осіб з 250 необхідних.

Комісарчук Ріта Степанівна

13 березня 2020 р.

Оприлюднення відповіді не пізніше:

12 квітня 2020 р.