Капітальний ремонт дорожного покриття вул. Погорєлова (відрізок шляху від вул. Заньковецької до вул Капушанська)

Відсутнє нормальне дорожне покриття по вул. Погорєлова (від перехрестя з вул. Заньковецької до перехрестя з вул. Капушанська).
Ями глибиною до 30см. Проїхати вкрай важко.
Крім того, псують дорожнє покриття вантажівки, які здійснюють доставку товару на склади, що знаходяться на вул. Погорєлова.
Також, на даному відрізку шляху повністю відсутнє вуличне освітлення.

Електронну петицію від 16.03.2020 року «Капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Погорєлова (відрізок шляху від вул. Заньковецької до вул. Капушанська)» розглянуто по суті.
Рішенням чергової сесії міської ради внесено зміни до Програми благоустрою міста Ужгород на 2018-2022 роки, а саме передбачено видатки на виготовлення проєктно-кошторисної документації та отримання позитивного експертного висновку на капітальний ремонт дорожнього покриття та тротуарів по вул. Володимира Погорєлова (від вул. Марії Заньковецької до вул. Капушанської) до першочергових заходів з капітального ремонту у 2021 році.

Петицію підписали 270 осіб з 250 необхідних.

Колчар Олег Валерійович

16 березня 2020 р.