Облаштування прибудинкової території ОСББ Заньковецька 17

Облаштування прибуткової території, облаштування дитячого майданчику, капітальний ремонт тротуару та заходів у під'їзди у будинок N17 по вул.Заньковецької, відновлення паркану між будинком та шкільним подвір'ям, проїзд та тротуари до входу на територію ЗОШ N 12 та ЗОШ N15.

Електронну петицію від 24.03.2020 року «Облаштування прибудинкової території ОСББ Заньковецька 17» розглянуто по суті.
Повідомляємо, що відповідно до вимог рішення XIII сесії міської ради VII скликання 30 травня 2017 року № 655 «Про затвердження Порядку розроблення міських цільових програм, моніторингу та звітності про їх виконання», враховуючи статтю 91 Бюджетного кодексу України, рішення міської ради 22 лютого 2018 року № 1015 «Про електронні петиції в місті Ужгород», петицію «Облаштування прибудинкової території ОСББ Заньковецька 17» розглянуто на черговому засідання міської ради 30.03.2021 року.
За результатами розгляду, Вам відмовлено у задоволенні вимог петиції, у зв’язку з відсутністю бюджетних асигнувань на реалізацію заходів Програми благоустрою м. Ужгорода на 2021 рік.

Петицію підписали 263 особи з 250 необхідних.

Ракущинець Мар'яна Мигалівна

16 березня 2020 р.