Про забезпечення центральної частини міста Ужгород безкоштовним Wi-Fi покриттям

Сьогодні доступ кожного громадянина до мережі Інтернет є необхідною гарантією для забезпечення його прав та законних інтересів. Більше того, відповідно до резолюції Ради ООН по правах людини від 5 липня 2012 р., право на доступ до мережі Інтернет займає важливе місце поряд з іншими правами людини і громадянина.
Забезпечення центральної частини міста Ужгород безкоштовним покриттям Wi-Fi має низку переваг як для жетелей міста, так і для туристів. Зокрема, це дає можливість бути на зв'язку із зовнішнім світом загалом та виконувати будь-які операції, що реалізуються виключно за допомогою Wi-Fi.

Станом на 10 квітня 2020 року електронна петиція «Про забезпечення центральної частини міста Ужгород безкоштовним Wi-Fi покриттям» зібрала 93 голосів з необхідних 250 голосів.
Відповідно до статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян» електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до Закону. Ваша петиція буде розглянута, як звернення громадян

ІНШІ

Станом на 1 листопада петицію підписали 93 особи з 250 необхідних.

Малеш Поліна Володимирівна

19 березня 2020 р.