Капітальний ремонт прибудинкової території будинку 63 по вулиці Володимирській

Понад 500 ужгородців, які щодня потерпають від відсутності асфальтного покриття на прибудинкових територіях вулиці Володимирській, а саме перед будинком 63, звертаються до Вас, із проханням посприяти у вирішенні питання, щодо асфальтування/капітального ремонту зруйнованого дорожнього покриття прибудинкової території, та просимо включити в бюджет міста на 2020 рік кошти на проведення проектно-кошторисної документації, та кошти для ремонту.

Ця ділянка знаходиться у неприйнятному стані, як для проїзду водіїв, так і для руху пішоходів.

Просимо підтримати петицію і допомогти вирішити наше питання

Електронну петицію від 21.04.2020 року «Капітальний ремонт прибудинкової території будинку 63 по вулиці Володимирській » розглянуто по суті.
Повідомляємо, що відповідно до вимог рішення XIII сесії міської ради VII скликання 30 травня 2017 року № 655 «Про затвердження Порядку розроблення міських цільових програм, моніторингу та звітності про їх виконання», враховуючи статтю 91 Бюджетного кодексу України, рішення міської ради 22 лютого 2018 року № 1015 «Про електронні петиції в місті Ужгород», петицію «Капітальний ремонт прибудинкової території будинку 63 по вулиці Володимирській» розглянуто на черговому засідання міської ради 30.03.2021 року.
За результатами розгляду, Вам відмовлено у задоволенні вимог петиції, у зв’язку з відсутністю бюджетних асигнувань на реалізацію заходів Програми благоустрою м. Ужгорода на 2021 рік.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 261 особа з 250 необхідних.

Пелех Андрій Романович

10 квітня 2020 р.