Відновлення зелених насаджень на Слов'янській набережні

Вже декілька років ужгородці спостерігають варварське знищення зелених насаджень на Слов'янській набережні. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10208005825044642&id=1268805673 Спочатку були знищені дерева навпроти ресторану "Венеція", тоді міська рада дала дозвіл на будівництво паркінгу, але дерева були знесені без погодження. Тоді міська рада визнала що цими діями завдано шкоду в десятки тисяч гривень, але ці кошти не були стягнуті і зелені насадження не були відновлені.

Сьогодні ця історія повторюється поруч, знову за сприянням чиновників міської ради були знищені дерева та кущі. Міська рада визнала незаконність будівництва, але чомусь воно надалі продовжується.

Вимагаємо:
1) Відновлення зелених насаджень ( дерев, кущів, та газону) на Слов'янській набережні, від транспортного мосту до вулиці Некрасова.
2) Припинення забудови на зеленій зоні та відновлення ландшафту.
3) Притягнення до відповідальності осіб що знищили зелені насадження, та почали незаконну забудову.

Станом на 12 травня 2020 року електронна петиція «Відновлення зелених насаджень на Слов'янській набережні» зібрала 184 голоси з необхідних 250 голосів.
Відповідно до статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян» електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до Закону. Ваша петиція буде розглянута, як звернення громадян

Станом на 31 жовтня петицію підписали 184 особи з 250 необхідних.

Бакі Ференц Олександрович

18 квітня 2020 р.